• A megjelenített árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. |
  • Magánszemélyeket nem szolgálunk ki!
  • Aktuális telephely:

Támogatott pályázatok

 

A projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2019-03827

A kedvezményezett neve: BARÁT Papír Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Gyakornok foglalkoztatása a Barát Papír Kft.-nél.

A projekt tartalmának bemutatása: A gyakornoki projektben 1 fő gyakornok munkavégzése valósult meg, a munkájához szükséges eszközök beszerzésével. Munkáját segítette, betanítását felügyelte a vállalati gyakornoki kapcsolattartó. A projekt sikeresen befejezésre került, számottevő módosítás nem történt a pályázati projekt kivitelezése során. Eredményességünket mutatja a honlapunkon levő információs tájékoztató megjelentetése, illetve a C típusú tájékoztatási tábla kifüggesztése megvalósítási helyszínünkön

A szerződött támogatás összege: 3 806 622Ft azaz Hárommillió-nyolcszázhatezer-hatszázhuszonkettő Forint 

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tényleges kezdési és befejezési dátuma:  2019.03.08.-2020.03.25.

 

 

A projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2017-02276

A kedvezményezett neve: BARÁT Papír Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Gyakornokok foglalkoztatása a Barát Papír Kft.-nél

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt 2 fő gyakornok munkavégzése valósult meg, a munkájukhoz szükséges eszközök beszerzésével. A gyakornokok betanítását, munkájukat felügyelte a vállalati mentor. A projekt eredményesen befejezésre került, módosítások nem történtek. Eredményességünket mutatja a honlapunkon lévő infóblokk megjelentetése, illetve a C típusú tábla megléte. A két gyakornok kiválóan teljesített, ezért a továbbiakban is számítunk a munkájukra.

A szerződött támogatás összege: 6 289 364Ft azaz Hatmillió-kettőszáznyolcvankilencezer-háromszázhatvannégy Forint 

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tervezett kezdési és befejezési dátuma:  2017.11.01.-2018.12.31.

 

 

A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2017-01160

A kedvezményezett neve: BARÁT Papír Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: A BARÁT PAPÍR Kft. versenyképességének növelése

A projekt tartalmának bemutatása: Cégünk, a Barát Papír Kft. eredményesen beszerezte a projektben feltüntetett eszközöket, amelyek a következőek: Zebra MC3200 adatgyűjtő (20 db), Microsoft szerver csomag (1 db), Számítógép munkaállomás (12 db), Notebook-ok (5 db). A projekt kivitelezésében nem volt jelentős számottevő változás. A beruházás kivitelezésének ideje: 2018.04.24.-2018.06.20. Vállalkozásunk kereskedelmi tevékenységre vonatkozó méréseihez, adatelemzéseihez elengedhetetlen volt ezen beruházás megtétele. Így ezen sikeres beruházással cégünk munkafolyamatai átláthatóbbá válnak, munkatársaink munkavégzése gyorsabbá válik ezen a téren, a feladatok ütemezése a modern technikai eszközök és immateriális javak használatával hatékonyabb lesz. A beruházással a következő témakörökben tudunk vizsgálatokat és adatelemzéseket végezni, többek között: forgási sebesség értékelése, fedezeti pont számítása, vevői statisztikák, illetve analitikák vizsgálata és értékelése, visszatérő vevő elemzése, webes értékesítésre vonatkozó kutatások vizsgálatok, vevői szokások vizsgálata, vevői referenciavizsgálatok, marketing tevékenység-kimutatás, hatékonyság vizsgálat elemzés, fejlesztése (webmarketing). Eredményességünket a C típusú tájékoztatási tábla kitétele és a honlapon való sikeresség, ún. „infóblokk” megjelentetése bizonyítja.

A szerződött támogatás összege: 8.004.250Ft azaz Nyolcmillió-négyezerkettőszázötven Forint 

A támogatás mértéke (%-ban): 50%

A projekt befejezési dátuma:  2018.06.20.